Pantalonii roşii sunt primiţi de la finuțul nostru pentru Ioana, el i-a purtat şi i-au rămas mici. Ideea e că ea, de vreo luna de zile, vrea să îi poarte peste tot: la “grădi”, la cumpărături, acasă şi la somn! Da, aţi înţeles bine: tot cu ei şi doarme!!!! Păi când să-i mai spăl? O dată, după ce a adormit, i-am dat jos să îi spăl şi s-a trezit peste noapte întrebând de ei…desigur, a plâns. Norocul meu că s-au şi uscat, dar ce ne facem că s-au şi rupt o dată.

I-a peticit bunica, ce a devenit dr Plusica, acum s-a rupt şi peticul…dar tot doreşte să îi poarte şi plânge după pantalonii ei roşii,

M-am gândit, i-am cumpărat două perechi de pantaloni roşii de o nuanţă mai deschisă (pentru că i-am luat de la raionul de fetiţe, nu de băieţi). Acum, am crezut că scăpăm de aceşti pantaloni “fermecaţi” Spun asta pentru că: i-am pus la gunoi şi după o ora i-am luat înapoi. Desigur, erau murdari şi voia să îi îmbrace. I-am spălat şi a plâââânssss tot timpul după “pantalonii roşii închişi de la Armin”! Exact…nu ştiu ce să mă mai fac!