Sănătatea, avere de neprețuit

Sănătatea copiilor este o avere de neprețuit.

Vara trecuta a fost lunga, am facut de toate, am imbinat munca si vacanta, timpul in studio si concertele am incercat se le impletesc cu timp liber cu fetitele…. Fiecare concert este diferit si de fiecare data se intampla ceva emotionant, insa vara aceasta o intamplare m-a emotionat profund si nu pot sa nu vi-o  impartasesc pentru ca usor nu mi-a fost. Eram la un concert la Câmpeni, judetul Alba iar la final, dupa ce am coborat de pe scenă, a venit la mine o mama cu o fetita….oarba…”Ca ma iubeste si vrea o poza cu mine”. Nu va puteti imagina ce a fost in sufletul meu cand mama mi-a spus ca de fapt fetitza are o sora geamana… Fetita pe care o purta in brate s-a nascut cu această problemă, iar cealaltă fetiță este perfect sănătoasă….Mama cu ochii in lacrimi mi-a spus: cu un ochi rad și cu celalalt plang…..au incercat mai multe operatii dar nu se mai poate face nimic…mamica a incercat sa ma descrie….eu i-am spus ca e frumoasa….M-am despartit greu de aceste gemene identice si povestea lor de viata. Sunt sigura ca am sa le mai intalnesc…si poate vom gasii o solutie pentru aceasta fetita, un suflet nevinovat.
Dragelor, rugati-va pentru sanatatea copiilor vostri, si nu doar ai vostri ci si pentru ceilalti copii bolnavi si saracuti din lume.
In momentul in care am ramas insarcinata cu gemenele, usor nu a fost, singura dorinta pe care am avut-o a fost aceea de a fi sanatoase amandoua, atat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.